Bambino scoort hoog bij ouders

Op de beoordelingswebsite opiness.nl beoordelen ouders de locatie ‘Lieve Luitjes’ van Bambino Christelijke Kindercentra met een gemiddelde van 8,5. Daarmee is Bambino Lieve Luitjes verkozen tot beste kinderopvang in Dordrecht. Op dinsdag 23 juni nam locatiehoofd Arianne Visser een Opiness certificaat in ontvangst.

Arianne reageert enthousiast: ‘Wij zijn dolblij met deze prijs. Het is niet de ggd of een instituut dat ons nu heeft onderzocht, het zijn de ouders zélf die ons zo positief hebben beoordeeld. Ik zie dat alleen maar als een stimulans om het nog beter te doen. Samen met de ouders en kinderen werken we zo aan kinderopvang die verschil maakt.’

Opiness.nl is een beoordelingssite waar ouders op diverse punten de kwaliteit van de kinderopvang beoordelen. Op de site blijkt dat bij Lieve Luitjes de medewerkers echt het verschil maken. Ouders roemen in de reviews hun inzet en betrokkenheid. Klik op de link om de beoordelingen te bekijken.

Lieve Luitjes is een van de drie locaties van Bambino en is gevestigd aan de Provincialeweg. Bambino biedt liefdevolle zorg voor het kind op basis van het evangelie van Jezus Christus. Daarin onderscheidt het zich, maar ook wil Bambino zich onderscheiden door pedagogische kwaliteit en goede communicatie met ouders en kinderen.