Bambino start kinderopvang in Delft

Per 22 juli 2019 start Bambino Christelijke Kindercentra met kinderopvang in Delft. Op 16 mei ondertekenden de heren Vogelaar en Lengkeek van de Prins Mauritsschool en mevrouw Luttik van Bambino de samenwerkingsovereenkomst die de start van de opvanglocatie op de Prins Mauritsschool mogelijk maakt.

De Prins Mauritsschool is een reformatorische basisschool met open toelatingsbeleid in Delft met 370 leerlingen. De heer Vogelaar: “Wij hebben Bambino benaderd, omdat wij vertrouwen hebben in de kwaliteit van kinderopvang die deze organisatie biedt en we de christelijke grondslag delen.”

Beide organisaties zien de samenwerking met vol vertrouwen tegemoet. Bambino zal vanaf het begin van de zomervakantie starten met het verzorgen van buitenschoolse opvang op de Prins Mauritsschool en vanaf de start van het schooljaar 2019-2020 ook de voorschoolse opvang.

Onderte

Vlnr de heren Lengkeek en Vogelaar van de Prins Mauritsschool en mevrouw Luttik van Bambino.

Mevrouw Luttik: “We zien veel mogelijkheden om breder betrokken te raken bij het aanbieden van buitenschoolse activiteiten in samenwerking met de Prins Mauritsschool. Denk bijvoorbeeld aan het aanbieden van cursussen op woensdagmiddag waar ook kinderen die niet bij onze kinderopvang aangesloten zijn aan kunnen deelnemen.”

Meer informatie over de opvang in Delft volgt binnenkort op deze website.