BSO Delfts Blauw

Bambino verzorgt buitenschoolse opvang bij de Prins Mauritsschool in Delft.  Bambino vindt het belangrijk dat de kinderen het verblijf zoveel mogelijk ervaren als tweede thuis na een drukke schooldag. Kinderen mogen zelf kiezen wat ze willen doen. Buiten spelen, knutselen, spelletjes doen, gezellig kletsen met andere kinderen? Er is altijd wat leuks te doen. Daarnaast organiseert Bambino leuke  activiteiten en uitstapjes.  Uw kind ontmoet leeftijdsgenoten en zelfs klasgenoten op de BSO – wel zo gezellig!

Openingstijden

De buitenschoolse opvang is het hele jaar open op maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 18.30 uur (uitgezonderd officiële feestdagen). Tijdens de zomervakantie is de opvang van Bambino ook gewoon open. Wel vragen we u om ruim van te voren aan te geven wanneer u met vakantie gaat, zodat wij het aantal pedagogische medewerkers hierop aan kunnen passen.

Tarieven

Hier vind u de actuele tarieven.

Landelijk register

Iedere kinderopvangvoorziening in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) heeft een uniek registratienummer. Dit nummer moet door ouders aan de Belastingdienst worden doorgegeven bij het aanvragen van een kinderopvangtoeslag. Ouders komen alleen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag als ze gebruik maken van een kinderopvangvoorziening die in het LRK staat. Het LRK-nummer is 220220591

Pedagogisch beleid

Het pedagogisch beleid voor de bso wordt vastgelegd in de groepsbijlage. Dit is een uitwerking van het algemene pedagogisch beleid van Bambino.

GGD inspectierapporten

U vindt de rapporten op de website van het Landelijk Register Kinderopvang.