Coole Kikkers – BSO

Bambino vindt het belangrijk dat de kinderen het verblijf zoveel mogelijk ervaren als tweede thuis na een drukke schooldag. Kinderen mogen zelf kiezen wat ze willen doen. Buiten spelen, knutselen, spelletjes doen, gezellig kletsen met andere kinderen? Er is altijd wat leuks te doen. Daarnaast organiseert Bambino leuke activiteiten en uitstapjes. De BSO start na schooltijd met een kringmoment en drinken in in twee leeftijdsgroepen. Daarna zijn er verschillende activiteiten waarbij kinderen zelf kunnen kiezen aan welke activiteit zij deelnemen. Natuurlijk is er ook ruimte voor eigen spel en buitenspelen in de grote speeltuin achter het pand. In overleg met ouders kunnen de kinderen groeien in zelfstandig buiten spelen. De kinderen worden door een pedagogisch medewerker gebracht naar en/of opgehaald van school. Uw kind ontmoet leeftijdsgenootjes en zelfs klasgenootjes op de BSO – wel zo gezellig.

Uw kind wordt van school opgehaald met de (Bambino)bus,  per fiets of te voet.
Bambino biedt – afhankelijk van de school van het kind – ook voorschoolse opvang. Indien u hierin interesse heeft kunt u contact met ons opnemen.

Medewerkers

Bambino probeert zoveel mogelijk te werken met vaste medewerkers op de groepen. Wij hebben daarnaast een vaste pool met invalkrachten, die kunnen inspringen bij afwezigheid van de vaste medewerkers.

Openingstijden

De buitenschoolse opvang is het hele jaar open van 7.00 uur tot 18.30 uur (maandag tot en met vrijdag).
Tijdens de zomervakantie is de dagopvang van Bambino ook gewoon open. Wel vragen we u om ruim van te voren aan te geven wanneer u met vakantie gaat, zodat wij het aantal pedagogische medewerkers hierop aan kunnen passen.

Tarieven

Hier vind u de actuele tarieven.

Landelijk register

Iedere kinderopvangvoorziening in het Landelijk Register Kinderopvang heeft een uniek registratienummer. Dit nummer moet door ouders aan de Belastingdienst worden doorgegeven bij het aanvragen van een kinderopvangtoeslag. Ouders kunnen alleen in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag als ze gebruik maken van een kinderopvangvoorziening die in het Landelijk Register Kinderopvang  (LRK) staat.

Het LRK nummer is 756141102

Pedagogisch beleid

Het pedagogisch beleid voor de bso is vastgelegd in een groepsbijlage. Dit is een uitwerking van het algemene pedagogisch beleid van Bambino.

GGD inspectierapporten

U vindt de rapporten op de website van het Landelijk Register Kinderopvang.