Online Ouderportaal

> Klik hier voor het Konnect ouderportaal. Dit opent in een nieuw venster.

Wat is de Konnect-OuderApp?

Via de Konnect-OuderApp brengt Bambino u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de opvang van uw kind(eren) door geplaatste foto’s, filmpjes, berichtjes of een update in het digitale schriftje.

Via de app verstuurt u zelf eenvoudig berichten naar de groep en andersom. Ook biedt de app duidelijk inzicht in de agenda en is een afwezigheid doorgeven of extra opvang aanvragen zo gebeurd (voor dagopvang en bso). En belangrijk: u stelt zelf de toestemmingen in voor uw kind(eren). Daarnaast vindt u in de app alle belangrijke informatie van Bambino, nieuwsberichten, nieuwsbrieven en de gegevens van uw kind(eren). Kortom Konnect is hét communicatiemiddel tussen u en Bambino.

Wanneer u een plaatsingsovereenkomst voor uw kind(eren) hebt ondertekend, ontvangt u van ons een e-mail om uw Konnect-account te activeren en wordt u door afdeling Klantcontact verder geïnformeerd over het gebruik van de app. In deze video wordt alvast in drie minuten tijd uitgelegd hoe de Konnect-OuderApp werkt.

Konnect is bereikbaar via het web, maar er is natuurlijk ook een app te downloaden in de Google Play Store of in de App Store.

Heeft u vragen over de Konnect-OuderApp? Stuur dan een e-mail naar klantcontact@bambino-kinderopvang.nl