Bambino Christelijke Kindcentra gaat samenwerking aan met Kibeo

Kinderopvangorganisatie Bambino is begin dit jaar overgedragen aan kinderopvangorganisatie Kibeo. In de afgelopen jaren is er veel veranderd binnen de kinderopvangbranche. Onder andere de complexiteit aan wet- en regelgeving, heeft Bambino doen beslissen op zoek te gaan naar een geschikte organisatie om het stokje over te dragen. Deze hebben zij gevonden in Kibeo. “Door onze samenwerking blijven we de opvang bieden aan kinderen, passend bij de behoefte van ouders”, aldus Arco Grisnigt, vanuit Kibeo interim directeur van Bambino.

Kibeo en Bambino versterken elkaar
Eind vorig jaar ging Bambino op zoek naar een geschikte organisatie om het stokje over te dragen. Bambino heeft deze keuze gemaakt om verschillende redenen, waaronder de complexiteit van het runnen van een kinderopvangorganisatie. Door de samenwerking met Kibeo aan te gaan, ziet Bambino de mogelijkheid om te investeren in de kwaliteit van kinderopvang. Bambino en Kibeo hebben veel overeenkomsten in missie en visie en versterken elkaar. Beide organisaties sluiten aan bij de visie en identiteit van scholen waarmee wordt samengewerkt.

Samen sterk in de vraagstukken van de toekomst
Bambino ziet in Kibeo veel voordelen. Kibeo beschikt over veel kennis en ervaring binnen de kinderopvang en stelt de ontwikkeling van kinderen voorop. Kibeo en Bambino staan samen sterk in de vraagstukken van de toekomst, zoals gratis kinderopvang, samenwerking met het onderwijs, verdere professionalisering van de opvang en het uitbouwen van identiteitsgebonden opvang. Arco Grisnigt: “Door onze samenwerking blijven we de opvang bieden aan kinderen, passend bij de behoefte van ouders. Het geeft ons ook mogelijkheid ons verder in te zetten voor de kwaliteit van kinderopvang. Naast reguliere opvang heeft Kibeo ook christelijke opvang. De christelijke normen en waarden staan hierbij centraal. De bijbel is het uitgangspunt en de christelijke identiteit is de rode draad in de opvang. Zo blijft de christelijke identiteit van Bambino gewaarborgd.”

Over Kibeo
Kibeo is een kinderopvangorganisatie waar kwaliteit, de ontwikkeling van kinderen en het ondersteunen van ouders voorop staat. Onze medewerkers werken elke dag met veel plezier op de 190 vestigingen verspreid over Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht en Gelderland.

Kijk voor meer informatie op kibeo.nl