Drie medewerkers gaan met pensioen.

Met een stretched limo werden Ali van Duijn, Jannie van der Meij en Karin van Rooijen opgehaald. Tegenover de Oude Kerk werden zij met applaus ontvangen door collega’s en familie. Zij nemen na meer dan meer dan 30 jaar afscheid van hun peuters om te gaan genieten van hun pensioen. Ze startten als vrijwilligers bij de peuterspeelzalen, na jaren onder de vlag van PCPK gewerkt te hebben, sinds 2019 onderdeel zijn van Bambino Christelijke Kindercentra.

Karin was al gestopt met werken, Ali en Jannie werken nog tot de zomervakantie. Esther Luttik, directeur-bestuurder van Bambino, bedankt het drietal van hun inzet: “Heel erg bedankt voor jullie liefde, geduld en inzet voor de peuters die bij jullie kwamen. Wij wensen jullie heel veel gezondheid, mooie momenten met jullie geliefden, veel plezier en vrede toe.”

Hoeveel peuters zijn in de loop der jaren bij een van hen op de groep geweest. Het zijn er zeker vele honderden. Voor een groot deel van deze periode werkten ze bij Pinkeltje, de peutergroep die is gehuisvest bij de Christelijke Opleidingsschool. Ali en Karin werkten nog in het lokaal, waar zij zelf al als kleuter kwamen en samen in de klas zaten. Ook hebben alledrie met enige regelmaat peuters op de groep gehad die de kinderen zijn van inmiddels volwassen geworden oud-peuters die een generatie eerder bij hen als peuter kwamen. Kortom, drie bijzondere medewerkers gaan van hun verdiende pensioen genieten.