Uitbreiding kinderopvang in Eindhoven

 Vanaf september 2016 biedt Bambino ook opvang voor 0 – 2 jarigen bij Koters&Ko in Eindhoven.

Na een eerste jaar van fijne samenwerking met EBS Online in Eindhoven groeit Bambino de ‘school uit’. We ervaren dit als zegen. Om ruimte te scheppen, ook voor de 0-2 jarigen, heeft EBS Online plannen voor uitbreiding van het schoolgebouw. U begrijpt dat dat enige tijd vergt en daarom zal Bambino voorlopig gehuisvest worden in een mooie, praktische en tijdelijke huisvesting op het schoolterrein dat daar gelukkig plaats voor biedt.

U kunt uw kinderen nu al aanmelden. In september 2016 starten we met een dagopvanggroep voor de leeftijd van 0 – 4 jaar. Kinderen van 0 – 2 jaar zijn dan ook welkom van 7.30 uur tot 18.30 uur op elke werkdag van de week. Daarmee realiseren EBS Online en Bambino samen een totaalaanbod voor de leeftijd van 0 – 12 jaar. Een aanbod dat ook optimaal op elkaar is afgestemd in ons SPIL-centrum Jasonstraat.

Als u belangstelling hebt om hiervan gebruik te maken, kunt u contact opnemen met het centraal bureau, bereikbaar via telefoonnummer: 085-0406580.


Buitenschoolse opvang

Misschien is buitenschoolse opvang iets voor uw kind(eren). Wilt u ontdekken of ze het leuk vinden? Het is altijd mogelijk om gratis een proefdag naar de BSO te gaan.