Géén kinderopvangtoeslag?

Komt u niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag?

Als u niet in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag, kunt u gemeentelijke subsidie krijgen. Dit geldt bijvoorbeeld in de situatie als een van de ouders niet werkt. De hoogte van deze subsidie is vergelijkbaar met de kinderopvangtoeslag


Hoe kunt u deze subsidie aanvragen?

  1. Download uw meest recente inkomensverklaring. Deze gegevens hebben wij nodig om de hoogte van de ouderbijdrage te kunnen bepalen en de subsidie bij de gemeente te verantwoorden.  

Hoe kom ik aan een inkomensverklaring?

  • log in op ‘Mijn Belastingdienst’ met uw DigiD;
  • klik op ‘Inkomstenbelasting’;
  • Selecteer het meest recente belastingjaar waarvan uw inkomen bekend is.

 

  1. Vul het formulier ‘Verklaring geen recht op kinderopvangtoeslag’ in. Dit formulier kunt u downloaden: klik hier. Vul het formulier volledig in en onderteken het. Digitaal via PDF ‘invullen en ondertekenen’ of print het en maakt scan of goede foto.

 

  1. Stuur de inkomensverklaring en de Verklaring geen recht op kinderopvangtoeslag naar klantcontact@bambino-kinderopvang.nl.

 

Bambino Christelijke Kindercentra hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In ons privacybeleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.