Bambino viert 25 jarig jubileum

Bambino Christelijke Kindercentra vierde op 2 en 3 oktober haar 25 jarig bestaan. Op vrijdag met een inspirerend congres en zaterdag met een gezellig feest met ouders, kinderen en medewerkers.

Het congres van vrijdag 2 oktober stond in het teken van ‘Leren en inspireren: werken vanuit je geloof.’ Tijdens workshops en netwerkmomenten kwamen professionals vanuit verschillende organisaties in Nederland met elkaar in contact. Verbinding en inspiratie was het doel van dit congres.

Zaterdag 3 oktober stond het feest in het teken van ‘Bouwen aan de toekomst’. Als kinderopvangorganisatie willen we samen met ouders bouwen aan een stabiele opvoedomgeving voor het kind. De dag begon met muziek en een optreden van Vrolijk Theater. Vervolgens was het tijd om in het heerlijke weer uit te waaien. Het plein van Bambino Lieve Luitjes stond vol met poffertjes of popcorn etende kinderen en ouders. Daarnaast stond ook het springkussen vol met springende en feestvierende kinderen.

Het feest werd drukbezocht. Bambino is dankbaar voor twee geslaagde dagen waarin we geïnspireerd zijn om samen met ouders en kinderen verder te bouwen aan de toekomst!

Bambino biedt al sinds 1990 dagopvang en buitenschoolse opvang op verschillende locaties in Dordrecht en heeft een peuterspeelzaal. Er wordt gestreefd naar kwaliteit, plezier, veiligheid en een stimulerende omgeving voor kinderen. Bambino biedt de kinderen liefdevolle zorg en helpt hen in hun persoonlijke ontwikkeling vanuit christelijk perspectief. Zo krijgen ze een sterke basis mee voor hun leven.